Tutustu Kantaputken omakotitalojen vesiputkiremontointiin ja tartu tilaisuuteen!

Omakotitalon putkiremontti kannattaa toteuttaa ajoissa, sillä se tulee paljon edullisemmaksi kuin vahinkojen korjaaminen niiden jo tapahduttua. Kun omakotitalon putket alkavat olla vanhat, ne voivat alkaa vuotaa. Vakuutuskorvaukseen ei kannata aina luottaa, sillä vain osa vahingoista voi olla korvattavia, kuten esimerkiksi rakenteiden ja irtaimiston tuhoutuminen. Sen sijaan kosteuden ja homeen aiheuttamia terveyshaittoja harvemmin voi. Hyvin toteutetun putkiremontin jälkeen vakuutusmaksujen ikävähennykset nollaantuvat ja maksut usein alenevat. Vesivahinkoa ei siis todellakaan kannata jäädä odottelemaan, vaan parasta on toimia aina ennakkoon.

Omakotitalo n.120m², yksi kerros

Alk. 5990,00€ (sis. ALV 24%)

Omakotitalo n.160m², 1-2 kerrosta

Alk. 6990,00€ (sis. ALV 24%)
Omakotitalo n.120m2, yksi kerros
Hyvin toteutetun omakotitalon putkiremontin jälkeen voit saada alennusta kotivakuutukseen sekä tehdä remontista myös kotitalousvähennyksen. Mahdolliset haitta-ainepurut eivät sisälly hintaan. Putkiremonttimme pitää sisällään seuraavat asiat:
  • Suunnittelupalaveri yhdessä asiakkaan kanssa
  • Vanhan järjestelmän purku ja tyhjennys, uuden putkitus ja asennus tarvikkeineen
  • Tarvittavat läpiviennit ja kytkennät
  • Vesijohdot uusitaan vesimittarilta tai vesiautomaatilta alkaen aina jokaiselle vesipisteelle asti
  • Verkoston huuhtelu ja koepaineistus
  • Loppusiivous
Remonttimme sisältää myös kahden vuoden takuun asennustyölle ja tarvikkeille (komposiittiputkijärjestelmälle myönnämme jopa 10 vuoden materiaalitakuun) eikä remontti kestä kuin n. 2–5 työpäivää. Vesikatkos kestää ainoastaan muutaman tunnin ja talossa voi asua koko remontin ajan.
LK

Ota yhteyttä ja tilaa raportti!

2024-02 OKT, Vesiputkikampanja
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Haluan yhteydenoton
Kohde
Omakotitalo n.160m2, 1-2 kerrosta

Tutustu myös:

Kantaputken Eino Leinon kadulle vuonna 2023 toteuttama omakotitalon käyttövesiputkistosaneeraus

Kantaputki Oy teki asiakkaalleen Riikka Toivaselle omakotitalon käyttövesiputkiston saneerauksen vuonna 2023 osoitteeseen Eino Leinon katu 33. Riikka on hämeenlinnalainen kirpputoriyrittäjä ja hänen perheeseensä kuuluu hänen ...
Lue lisää