Vesi-ilmalämpö

Kohteisiin mihin ei voida porata energiakaivoja on maalämmön korvaajaksi erittäin hyvä järjestelmä vesi-ilmalämpöpumppu. Vesi-ilmalämpöpumpulla voidaan tuottaa parhaimmillaan 85-98% rakennuksen lämmitysenergiatarpeesta.

Vesi-ilmalämpö

Ympäristöystävällinen ja uusiutuva energiamuoto

Vesi-ilmalämpöpumppu sopii hyvin sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Parhaimmillaan se on yhdistettynä lattialämmitykseen, mutta nykyaikaisilla maalämpöpumpuilla päästään riittävän korkeisiin lämpötiloihin myös patterilämmitteisissä taloissa.

Kun suunnittelette vesi-ilmalämmitykseen siirtymistä ottakaa yhteyttä asiantuntijaamme. Asiantuntijamme tulee tekemään paikan päälle kartoituksen laitteiston asennus mahdollisuuksista sekä tekee energiankulutuslaskelmat. Kartoituksen pohjalta saatte yksilöidyn tarjouksen vesi-ilmalämpölaitteiston asennuksesta.

Vesi-ilmalämpöpumppu asennus

Vesi-ilmalämpöpumpun asennus on helppo ja yksikertainen. Vanha lämmityslaitteisto vaihdetaan uuteen vesi-ilmalämpölaitteeseen.

Asennuksesta aiheutuu 1-2 päivän lämpimän veden katkos sekä lämmityksen katkos. Vanhat lämmityslaitteet puramme pois ja toimitamme ne pois tontiltanne ja huolehdimme jätemaksuista

Asennuksen jälkeen 2 vuoden takuuaika.

Huolto

Laitteita on huollettava kuin autoa. Voitte tehdä kanssamme huoltosopimuksen laitteistojen huolloista.

Hinta

Kustannusarvio noin 150 m² öljylämmitteiseen omakotitaloon on noin 12000 – 15000 euroa.

Mahdolliset asbestipurut eivät sisälly hintaan.

Pyydä tarjous vesi-ilmalämpöpumpusta tai ota meihin yhteyttä!