Tietoa meistä

Kantaputki Oy on vuonna 1994 perustettu, entisen Kanta-Hämeen Putkityö Oy:n liiketoiminnan jatkaja.

Työllistämme tällä hetkellä 24 asentajaa, myyjää ja työnjohtajaa.

Kantaputki Oy on 100 % perheyritys. Meidän visiomme on olla asiakkaidemme luotettava yhteistyö kumppani, tuottaa asiakkaillemme parempaa liiketoimintaa niin heille itselleen kuin heidän asiakkaileen.

Kantaputki suunnittelee, asentaa, johtaa ja myös huoltaa

Me Kantaputkessa pyrimme määrittelemään urakan aluksi kaiken tarvittavan ja antamaan tällä perusteella realistisen hinta-arvion kokonaisuudesta. Kokemus auttaa tässä.

Jos tarvitaan, saat meiltä remonttiisi myös rahoituksen. Voit maksaa laskulla tai erissä. Olet tervetullut keskustelemaan myymäläämme. Voit myös varata ajan puhelimella ja sopia tapaamisesta. Tulemme paikan päälle arvioimaan ja suunnittelemaan yhdessä remontin toteutusta.

Hyvän maineen lisäksi Kantaputkella ovat kunnossa kokemus vastaavista urakoista, KVV-IV-työnjohdon virallinen pätevyys (FISE), asianmukaiset vakuutukset sekä ammattitaito, joka näkyy uusien määräysten, ohjeiden ja asetusten (D1) ymmärtämisenä ja hallintana, jotta remontti tehdään tämän hetken parhaan tietämyksen mukaan.

Käyttövesiremontteja erittäin paljon tehneenä katsomme asiaa sinun näkökulmastasi: mikä omassa tilanteessasi on järkevää. Kokonaisuutta kannattaa katsoa laajemmin, jotta sinulla ei olisi heti uutta remonttia edessäsi.

Miksi Kantaputki

Aloitetaan siitä tärkeimmästä: Voit luottaa paikalliseen asiantuntijaan. Lähes 40 vuoden kokemuksella tunnemme, mitä talojen eri vuosikymmeninä vedetyt putkistot pitävät sisällään.

Eikä unohdeta: saat laadukkaista komponenteista koostuvan käyttövesijärjestelmän yllättävän edullisesti.

Sinun on helppo tutustua uusiin kalusteisiin ja hanoihin sekä niiden eroihin myymälässämme. Kantaputken kanssa remontin yhteydessä on mahdollisuus tehdä suurempikin kokonaisuus ja uusia samalla esim. lämmitys, vesihuolto tai ilmanvaihto ja säästää sekä ajallisesti että rahallisesti.

 

Paikallisuus

Olemme lähellä ja tunnemme olosuhteet; hanat, kalusteet ym. esillä

Ammattitaito

Tämän päivän tietämys toimii eduksesi sovitussa aikataulussa.

Monipuoliset palvelut

Kun urakka pysyy yksissä käsissä, aikaa ei mene yhteensovittamiseen.

Kokonaisuuden hallinta

Hallitsemme myös lämmityksen, ilmanvaihdon, vesihuollon ja jätevesihuollon.

Asiakaslähtöisyys

Vasta kun kaikki on kohdallaan, saavutamme tavoitteemme: sinun tyytyväisyytesi.