HybridiReady-LÄMMÖNJAKOKESKUS

Kun taloyhtiönne kaukolämmön lämmönjakokeskus on tullut teknisen käyttöiän päähän ja sen uusiminen olisi ajankohtainen, tulisi samalla miettiä mahdollisia tulevaisuuden energiansäästömahdollisuuksia. HybridiReady-lämmönjakokeskus antaa mahdollisuuden näihin ratkaisuihin.

HybridiReady on uuden sukupolven lämmönjakokeskus, joka mahdollistaa kaukolämmön lisäksi rinnakkaiset lämmitysmuodot. HybridiReady sisältää markkinoiden kattavimman Fiksu-ohjausjärjestelmän sekä laajat lisäpalvelut.

HybridiReady-lämmönjakokeskus on koska tahansa laajennettavissa täydeksi HybridiLTO-lämmitys- ja lämmöntalteenottoratkaisuksi.

HybridiReady-lämmönjakokeskus on normaalia lämmönjakokeskusta hieman arvokkaampi. Jos perus lämmönjakokeskus maksaa, kiinteistön koosta riippuen, noin 5000 – 7000 €, kustantaa vastaaviin kiinteistöihin HybridiReady-keskus noin 9000 – 12 000 €.

HybridiLTO

Vanhan lämmönjakokeskuksen rooli hybridiratkaisuissa

Miksi vaihtaa vanha hyvin toimiva lämmönjakokeskus uuteen?

  • Vanhan keskusten räätälöinti paikan päällä vastaamaan uutta tarvetta tulee usein hyvin kalliiksi.
  • Tehtäviä töitä mm. putkien haaroitukset; lisäsiirtimien asennus, säätöventtiilien lisääminen, sähkömuutokset ja pumppujen sekä automatiikan päivitys.
  • Usein lopputulos on kompromissi kustannusten ja tarpeiden välillä.
  • Urakkarajat ja vastuurajat ovat käytännössä mahdottomia, järjestelmän kokonaisvastuu ei ole kenenkään hallussa. HybridiLTO – järjestelmän laitetakuu on 5 vuotta kun valitaan FIKSU3 valvontapaketti.
  • LTO-laitteiston takaisinmaksuajat tyypillisesti 6-10 vuotta ja lähtökohtaisesti lämmönjakokeskuksen elinkaaren täytyy kestää tämä. Tästä johtuen vanhoja yli 10 vuotta vanhoja laitteistoja ei missään nimessä kannata edes harkita säilytettäväksi.