Maalämmöllä asumismukavuutta edullisemmin

Energiakustannukset ovat suurin yksittäinen syy taloyhtiöiden vastikkeiden nousuun. Tästä syystä myös yhä useampi taloyhtiö valitsee lämmitysmuodokseen maalämmön. Maalämpö on taloyhtiöille monella tapaa kannattava investointi. Maalämpö taloyhtiössä alentaa energiakustannuksia tehokkaasti asumismukavuuden pysyessä yhä korkealla tasolla. Lisäksi maalämpö nostaa taloyhtiön arvoa.

Myös ilmastonäkökulma on yhä enenevässä määrin mukana taloyhtiöiden päätöksenteossa. Hiilijalanjälki pienentyy, kun taloyhtiöt saadaan talvella ekologisesti lämpimiksi ja kesällä tarvittaessa, maaviileän avulla, viileäksi.

Maalämpö on uusiutuva ja päästötön energiamuoto.

Nykytekniikan avulla maalämpö on lähes poikkeuksetta mahdollista asentaa myös keskustassa sijaitseviin taloyhtiöihin. Tontin ahtaus ei välttämättä ole enää este maalämmölle, sillä energiakaivot voi porata aikaisempaa syvemmiksi ja syvempiä kaivoja tarvitaan luonnollisestikin määrällisesti vähemmän.

Hyödynnä maalämmön edut taloyhtiössäsi – Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää suunnittelupaketistamme.

Maalämmön avaimet käteen -ratkaisut taloyhtiöille

Meillä on jo yli 100 kohteen kokemus maalämmön asennuksesta ja suunnittelusta isoihin kiinteistöihin. Takaamme taloyhtiöille huolellisen ja vastuullisen työn avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää esiselvityksen, porauksen, asennuksen, takuuajan seurannan sekä huollot ja jälkivalvonnan.