Maalämpö kotiisi Janakkalassa ja vieruskunnissa.

Lämpöpumput hyödyntävät maahan, kallioon, veteen, sisäilmaan tai ulkoilmaan varastoitunutta lämpöenergiaa. Maalämpö on erinomainen ratkaisu, koska sillä tuotettu energia on ilmaista ja uusiutuvaa. Maalämpöpumpulla voidaan tuottaa parhaimmillaan 85-98% rakennuksen lämmitysenergiatarpeesta.

Maalämpö sähkölämmitys taloon

Ympäristöystävällinen ja uusiutuva energiamuoto

Maalämpö sopii hyvin sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Parhaimmillaan se on yhdistettynä lattialämmitykseen, mutta nykyaikaisilla maalämpöpumpuilla päästään riittävän korkeisiin lämpötiloihin myös patterilämmitteisissä taloissa.

Kun suunnittelette maalämmitykseen siirtymistä ottakaa yhteyttä asiantuntijaamme. Asiantuntijamme tulee tekemään paikan pälle kartoituksen maalämpölaitteiston asennus mahdollisuuksista sekä tekee energiankulutus laskelmat. Kartoituksen pohjalta saatte yksilöidyn tarjouksen maalämpölaitteiston asennuksesta.

Maalämpölaitteiston asennus suoritetaan kahdessa osassa

Ensimmäisessä vaiheessa kiinteistölle porataan suunnitelman mukainen energiakaivo piha alueelle. Poraus ja siirtoputkiston kaivuu työt aiheuttavat tontille pietä vahinko mahdollisille nurmikko alueille tai muille vastaaville alueille. Me pyrimme aina muokkaamaan tontin vastaavaan kuntoon kuin se oli ennen töiden aloitusta.

Toisessa vaiheessa vaihdetaan vanha lämmityslaitteisto uuteen maalämpölaitteeseen. Asennuksesta aiheutuu 1-2 päivän lämpimän veden katkos sekä lämmityksen katkos.

Vanhat lämmityslaitteet puramme pois ja toimitamme ne pois tontiltanne ja huolehdimme jätemaksuista.

Asennuksen jälkeen 2 vuoden takuuaika.

Laitteita on huollettava kuin autoa. Voitte tehdä kanssamme huoltosopimuksen laitteistojen huolloista.

Hinta

Kustannusarvio noin 150 m² öljylämmitteiseen omakotitaloon on noin 15 000 – 17 000 euroa.

Mahdolliset asbestipurut eivät sisälly hintaan.

Tilaa verkossa tai ota meihin yhteyttä!

Maalämpö kotiisi Janakkalassa ja vieruskunnissa.

Me Kantaputkessa pyrimme määrittelemään urakan aluksi kaiken tarvittavan ja antamaan tällä perusteella realistisen hinta-arvion kokonaisuudesta. Kokemus auttaa tässä.

Jos tarvitaan, saat meiltä remonttiisi myös rahoituksen. Voit maksaa laskulla tai erissä. Olet tervetullut keskustelemaan myymäläämme. Voit myös varata ajan puhelimella ja sopia tapaamisesta. Tulemme paikan päälle arvioimaan ja suunnittelemaan yhdessä remontin toteutusta.

Hyvän maineen lisäksi Kantaputkella ovat kunnossa kokemus vastaavista urakoista, KVV-IV-työnjohdon virallinen pätevyys (FISE), asianmukaiset vakuutukset sekä ammattitaito, joka näkyy uusien määräysten, ohjeiden ja asetusten (D1) ymmärtämisenä ja hallintana, jotta remontti tehdään tämän hetken parhaan tietämyksen mukaan.

Käyttövesiremontteja erittäin paljon tehneenä katsomme asiaa sinun näkökulmastasi: mikä omassa tilanteessasi on järkevää. Kokonaisuutta kannattaa katsoa laajemmin, jotta sinulla ei olisi heti uutta remonttia edessäsi.