Ilmanvaihdon nuohous ja ilmamäärien säätö.

Hereillä oloajastamme vietämme noin 90 % sisätiloissa. Puhdas ja raitisilma on asumismukavuuden ja terveyden kannalta yksi tärkeimpiä asioita. Ilmanvaihtoputkien nuohous ja ilmamäärien säädön varmistaminen, tulisi tehdä vähintään kymmenen vuoden välein.

Hyvä ilmanvaihto on monen tekijän ja oikeiden valintojen summa. Ilmanvaihto on terveellisen sisäilman, viihtyisän asumisen ja hyvinvoinnin perusta. Huono sisäilma vaikuttaa suoraan terveyteen, viihtyvyyteen, paloturvallisuuteen sekä työtehoon.

Kun ilmanvaihto toimii oikein, sen olemassaoloa ei edes huomaa. Toimiva ilmastointijärjestelmä paitsi parantaa sisäilmaa, myös auttaa pitämään kiinteistön rakenteet kunnossa poistamalla haitallisen kosteuden rakenteista ja parantaa samalla rakennuksen energiataloudellisuutta.

Omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistusväliin vaikuttavat muun muassa asuinympäristö, liikenne ja alueen muut päästöt. Kanavien puhdistus on tärkeää tehdä säännöllisesti, suositus on 5- 10 vuoden välein, tarpeen mukaan. Ilmamäärämittaukset teemme kalibroiduilla mittalaitteilla ja mittauksista tehdään aina asiakkaalle mittauspöytäkirja.

Omakotitalo missä on koneellinen tulo- poistoilmanvaihtojärjestelmä nyt tarjoushintaan 650 € + suodattimet kaupan päälle!

Omakotitalo missä on pelkkä koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä 390 €

  • hinta sisältää puhdistuksen ja ilmamäärien säädön asiakkaan suunnitelmien mukaisesti sekä mittauspöytäkirjan

Omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö on kotitalousvähennykseen oikeuttava palvelu.

Huollot

Ilmanvaihtokanavien kuvaus

Monesti ilmanvaihto ei syystä tai toisesta toimi oikein. Silloin epäkohtaa on lähdettävä etsimään ilmanvaihtokanavien sisäpuolelta. Käytössämme on kuvauslaitteisto, millä mahdolliset viat, vauriot tai epäkohdat voidaan kanavien sisältä paikallistaa.

Kuvauksen avulla ongelmat saadaan korjattua pienellä vaivalla.

Mikäli kanaviston kuntoa ja toteutusta on tarpeen tutkia kuvaamalla, laskutamme tutkimuksen erikseen.

Kuvausta emme käytä ilmanvaihtokanavien puhdistustarpeen arviointiin.