fbpx

Tietoa meistä

Vuonna 1994 perustettu Kantaputki Oy on Hämeenlinnan ja ympäristökuntien alueella toimiva LVI-alan yritys. Kuulumme valtakunnalliseen Hanakat-ketjuun. Palvelemme asiakkaitamme putkitöistä urakointiin ja asiakkaamme vaihtelevat yksityisistä suuryrityksiin ja kuntiin. Tuotepuolella edustamme monipuolisesti lämmitysjärjestelmiä, ilmalämpöpumppuja, jätevesijärjestelmiä, lämmönjakojärjestelmiä, ilmanvaihtojärjestelmiä ja kylpyhuonekalusteita yksittäistuotteista kokonaisratkaisuihin.

Hanakat on 80:n itsenäisen yrittäjän muodostama valtakunnan johtava LVI-alan jälleenmyyntiketju. Hanakat-liike on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Etsitpä ratkaisua lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen, keittiöön tai vaikkapa pihalle ja puutarhaan on Hanakat lupaus laadusta.

Meiltä saat LVI-tarvikkeet, huollon sekä urakoinnin niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin. Toimitamme asiakkaillemme tuotteita ja palveluita asiantuntevasti, nopeasti – myös ”avaimet käteen” –palveluna, jolloin hoidamme tarvittaessa kohteeseen myös maansiirtokoneet, sähkö- ja rakennusmiehet sekä muut projekteihin tarvittavat osaajat. Kauttamme saat myös kylpyhuoneiden kokonaissaneeraukset samalla ”avaimet käteen” -periaatteella.

Kantaputken tarjoamista kokonaisratkaisuista on pelkkää etua

  • Oikea tuote oikeaan paikkaan
  • Ammattitaitoinen asennus takaa laitteen optimaalisen toimivuuden ja taloudellisuuden
  • Hanakoilta saat takuun myös asennukselle
  • Opastamme ja neuvomme laitteiden käytön
  • Toimiva huolto- ja varaosapalvelu takaa laitteiden pitkän käyttöiän

Mistä muualta saat tämän kokonaispalvelun?