Vuosisopimukset

Meillä on tarjota taloyhtiöille eri tyyppisiä laitteistojen huoltosopimuksia. Taloyhtiöiden talotekniikasta pidetään tällä hetkellä huonosti huolta. Autot jokainen huoltaa säännöllisesti mutta taloyhtiöissä olevia jopa satojen tuhansien eurojen arvoisia teknisiä laitteita ei ylläpidetä eikä huolleta.

Vuosisopimuksilla varmistetaan laitteistojen moitteeton ja energiatehokas toiminta, varmistetaan että suodattimet ja likasihdit ovat puhtaat, saadaan joka vuosi tietoa missä kunnossa laitteistot ovat.

Vuosisopimus voidaan räätälöidä aina kiinteistön tilanteen mukaan.

Vuosisopimuksen tarkoitus on keskittyä nimenomaan ja vain talotekniikan laitteiden (tyypillisesti kerrostaloissa kaukolämmön alajakokeskus, taloautomatiikka, huippuimurit, poistoilman lämmöntalteenottolaitteet, ilmanvaihtolaitteet ym) ylläpitämiseen ja huoltoon.

Vuosisopimuksen hinta on laajuudesta riippuen 35 – 155 € / kk

Vuosisopimukseen voidaan liittää myös etävalvonta taloautomatiikan kautta, tällöin kuukausi hinta on noin 100 – 155 € / kk

Vuosisopimusesta saa tarjouksen ottamalla yhteyttä puh 020 781 1842 tai sähköpostilla huolto@kantaputki.fi. Teemme yksilöidyn tarjouksen vuosihuollosta sekä listauksen siihen liittyvistä toimenpiteistä.

Vuosisopimukseen liittyy aina 24/7 toimiva päivystyspalvelu

Katso tästä mitä vuosihuollot maksavat ja mitä ne sisältävät.